Informatie aanvragen
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

ERGONOMIE EN FYSIOTHERAPIE

Ergonomie

In de Ergonomie en Fysiotherapie wereld willen we de voortgang van de patiënt of de veiligheid van de werknemer waarborgen met OSHA (Occupational Safety and Health Administration) en andere functienormen. Hierdoor zijn taakanalyse en ergonomische beoordelingen van cruciaal belang. Ons productaanbod van ergonomische kits en medische dynamometers omvat eenvoudige ergonomisch ontworpen draagbare medische dynamometers die zijn ontworpen om u objectieve handmatige spierkracht te laten meten.

Informatie aanvragen

Klik hier
VRAAG HIER MEER INFORMATIE AAN

Fysiotherapie

Meet en documenteer nauwkeurig de kracht van het bewegingsapparaat om de toestand van de patiënt te bepalen en de voortgang op te volgen.

Beroepstherapie

Uitvoeren taakanalyse, ergonomische analyse en ADA- conformiteitsevaluaties. Meet de werkelijke krachten die nodig zijn om te duwen, trekken of heffen. om precies te bepalen wat een taak vereist.

Revalidatietherapie

Vergelijk de huidige vaardigheden van een patiënt met de werkelijke functie-eisen. Zorg ervoor dat een werknemer echt klaar is om na een blessure weer aan het werk te gaan.

Sportgeneeskunde

Kwantificeer de kracht van een atleet. Evalueer de effectiviteit van een gepland trainingsprogramma.

Patiëntbeoordeling

Patiëntbeoordeling in de huisartsenpraktijk, neurologie, orthopedische, chirurgie, etc. Om werkelijk krachten van de verschillende spiergroepen van een patiënt te bepalen, om een nulmeting vast te stellen, of om veranderingen in een bepaalde periode te meten.

Informatie aanvragen

Klik hier voor informatie